2014

24.11.2014 Eversti Timo Kakkola jatkaa Sotilasurheiluliiton johdossa

Eversti Timo Kakkola jatkaa Sotilasurheiluliiton puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden 2015-2016. Valinnasta päättyi yksimielisesti viime perjantaina Pääesikunnassa Helsingissä kokoontunut Sotilasurheiluliiton syysliittokokous.

Lue lisää


18.11.2014 Bulevardin Hotel Indigo avataan maaliskuussa

Helsingin keskustaan valmistuvan Hotel Indigon rakentaminen etenee vauhdilla. Hotel Indigo on korkeatasoinen boutique-hotelli liike- ja vapaa-ajan matkustajille. Brändille on ominaista, että sen hotellit ovat kaikki yksilöllisiä ja erilaisia. Tässä uutiskirjeessä haluamme kertoa projektin etenemisestä sekä tutustuttaa lukijat uuteen brändiin, jonka Pohjoismaiden ensimmäinen hotelli avautuu pääkaupunkiimme maaliskuun alussa 2015.

Lue lisää


7.11.2014 HotSport -kortilla etuja seuroille

Restel Hotel Group tarjoaa merkittäviä etuja sotilasurheiluseuroille HotSport -kortilla. HotSport on ilmainen kanta-asiakaskortti urheiluseuroille, -liitoille ja –joukkueille HotSport -kortti on PINS-etukortti, johon liitetään HotSport -tili

Lue lisää


10.10.2014 Kaukalopallomitaleista pelataan Mikkelissä

Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruusturnaus alkoi tänään Mikkelissä. Turnausjärjestelyistä vastaa Mikkelin Varuskunnan Urheilijat ja ottelut pelataan Mikkelin Kalevankankaan harjoitushallissa.

Lue lisää


7.10.2014 Jarno Kallio-Könnö kahdesti hopealla ampumasuunnistuksen Maailman Cupissa

Jarno Kallio-Könnö menestyi erinomaisesti viime viikonloppuna ampumasuunnistuksen Maailman Cupin kilpailuissa Ruotsin Södertäljessä.

Lue lisää


29.9.2014 Sotilasurheiluliiton Patria Cupin jääkiekkomestaruudet Hämeenlinnaan ja Helsinkiin

Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuksista pelattiin 26.-27.9. Jyväskylässä. Mestareiksi 16 joukkueen turnauksessa selviytyivät A-sarjassa Hämeenlinnan Varuskunnan Urheilijat ja B-sarjassa Helsingin Varuskunnan Urheilijoiden II-joukkue.

Lue lisää


25.9.2014 Jääkiekkomestaruudet ratkaistaan Patria Cupissa Jyväskylässä

Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuksista pelataan henkilökunnan A- ja B-sarjoissa viikonloppuna Jyväskylässä.

Lue lisää


19.9.2014 Juha Myllymäki voitti Sotilasgolfin

Sotilasurheiluliiton golfmestaruus ratkesi vasta uusinnassa. Varsinaisessa 18 väylän kisassa Juha Myllymäki ja Karri Sahla ylsivät 75 lyönnin tasatulokseen. Kaksikko pelasi myös uusinnan esimmäisen väylän tasalyönnein. Toisella uusintaväylällä Myllymäki pelasi birdien ja vei voiton.

Lue lisää


18.9.2014 Karri Sahla ja Tommi Halonen voittivat sotilasgolfin joukkuekisan

Karri Sahlan ja Tommi Halosen muodostama Hämeenlinnan varuskunnan urheilijoiden joukkue voitti joukkuekisan Kultaranta Resortin golfkentällä pelattavassa 26. Sotilasgolfissa.

Lue lisää


19.9.2014 Kamppailupäivät Victorinox Games päättyivät Haminassa

Sotilasurheiluliiton Kamppailupäivät Victorinox Games päättyivät tänään Haminassa. Viimeisenä kilpailupäivänä kamppailtiin nyrkkeilyn, sotilaspainin joukkuekilpailun ja vapaaottelun mestaruuksista.

Lue lisää


18.9.2014 Vapaapainin ja sotilaspainin mitalit ratkottiin Haminassa

Sotilasurheiluliiton Kamppailupäivät VIctorinox Games jatkuivat tänään Haminan Liikuntahallilla.

Lue lisää


18.9.2014 Mikko Salo oli paras kutsuvieraiden kilpailussa

Kultaranta Resortin golfkentällä pelattava 26. Sotilasgolf jatkui torstaina kutsuvieraiden pistebogeykisana.

Lue lisää


17.9.2014 Niko Ritakallio voitti varusmiesten golfkisan

Varusmiesten golfmestaruudesta käytiin tiukka taisto keskiviikkona Kultaranta golfin kentällä.

Lue lisää


17.9.2014 Olli Santalahti nopein sisäsoutaja

Kokelas Olli Santalahti oli Kamppailupäivien nopein sisäsoutaja. Turun Varuskunnan Urheilijoita edustava Santalahti tekaisi 1000 metrin matkalla yli 75 kg:n sarjassa ajan 3.06,1.

Lue lisää


17.9.2014 Judon ja kreikkalais-roomalaisen painin mestarit selvillä Haminassa

Sotilasurheiluliiton Kamppailupäivät Victorinox Games käynnistyivät tänään toden teolla Haminan Liikuntahallilla, kun otteluita käytiin nyrkkeilyssä, kreikkalais-roomalaisessa painissa, sotilaspainissa,vapaaottelussa ja judossa.

Lue lisää


16.9.2014 Kamppailupäivät Victorinox Games käyntiin sotilaspenkkipunnerruksella

Sotilasurheiluliiton Kamppailupäivät alkoivat tänään Haminassa sotilaspenkkipunnerruskilpailulla. Kamppailupäivien järjestelyistä vastaavat Haminan Varuskunnan Urheilijat ja Reserviupseerikoulu.

Lue lisää


12.9.2014 Sotilaiden Kamppailupäivät Haminassa 16.-19.9.

Haminan Varuskunnan Urheilijat ja Reserviupseerikoulu järjestävät Suomen Sotilasurheiluliiton kamppailupäivät 16. – 19.9.2014 Haminassa. Kilpailukeskus on Haminan liikuntahallilla. Kilpailun johtajana toimii everstiluutnantti Heikki Hokkanen.

Lue lisää


9.9.2014 Helsingin Varuskunnan Urheilijat varusmiesten salibandymestari

Helsingin Varuskunnan Urheilijat hallitsee varusmiesten salibandyä. Kaartin Jääkärirykmentin varusmiesten joukkue uusi viimevuotisen mestaruuden Vekaranjärvellä järjestetyssä turnauksessa.

Lue lisää


27.8.2014 Henri Tienvieri ja Jaakko Juntunen frisbeegolfin mestareiksi

Säkylän Varuskunnan Urheilijoiden Henri Tienvieri voitti henkilökunnan ja Kajaanin Varuskunnan Urheilijoiden Jaakko Juntunen varusmiesten sarjan sotilaiden frisbeegolfmestaruuskisoissa.

Lue lisää


26.8.2014 Toinen sotilaiden frisbeegolfkisa Hattulassa

Toinen sotilaiden frisbeegolfmestaruuskisa järjestetään keskiviikkona Hattulassa.

Lue lisää


18.8.2014 Mika Penttinen paras suomalaisjuoksija Helsinki City Maratonilla

Mika Penttinen oli nopein suomalaisjuoksija viime lauantaina juostulla Helsinki City Maratonilla. Penttisen aika oli 2.35,39. Penttinen voitti samalla ylivoimaisesti Sotilasmaratonin, joka oli samalla Sotilasurheiluliiton mestaruuskilpailu.

Lue lisää


4.8.2014 Sotilasurheiluliiton triathlonmestaruuksista kisailtiin Kouvolassa

Sotilasurheiluliiton triathlonmestaruuksista kilpailtiin 27.7. Vartti Triathlonin yhteydessä Kouvolan Orilammella.

Lue lisää


28.7.2014 Tough Viking rantautuu Suomeen

Pohjoismaiden suurin esteratakilpailu - Tough Viking - rantautuu Suomeen 6.9. Tough Viking on 12 km ja 15 estettä sisältävä kisa, jonka keskuspaikkana tulee olemaan Kaisaniemen puisto ja Töölönlahden rannat.

Lue lisää


13.7.2014 Suomen naisille ja miehille hopeaa MM-viesteissä

Ampumasuunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut Saksan Storkowissa viestikilpailuihin. Suomi sai sekä naisten, että miesten kilpailuissa hopeaa. Maailmanmestaruudet menivät Ruotsiin.

Lue lisää


13.7.2014 Sari Suomalainen ja Mikko Hölsö pikamatkan maailmanmestareiksi Saksassa

Suomen ampumasuunnistusmaajoukkueella oli loistava päivä lajin maailmanmestaruuskilpailujen jatkuessa lauantaina pikamatkan kilpailulla Saksan Storkowissa. Sari Suomalainen ja Mikko Hölsö voittivat kultaa. Suomalaismenestyksen täydensivät Eevamari Rauhamäki ja Antti Iivari hopeamitaleillaan.

Lue lisää


12.7.2014 Eevamari Rauhamäki ja Jarno Kallio-Könnö pronssilla ampumasuunnistuksen MM-kisojen normaalimatkalla

Ampumasuunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut alkoivat perjantaina 11.7. Saksan Storkowissa Berliinin lähistöllä. Suomi avasi kilpailut kahdella pronssimitalilla, jotka nappasivat Eevamari Rauhamäki ja Jarno Kallio Könnö.

Lue lisää


2.7.2014 Ampumasuunnistajille podiumsijoja Ruotsin Maailman Cupin kilpailuissa

Suomen ampumasuunnistajat nappasivat kolme podiumsijoitusta ampumasuunnistuksen Maailman Cupin kilpailuissa Ruotsissa viime viikonloppuna. Kilpailut järjestettiin Tukholman läheisyydessä . Lauantaina 28.6. kilpailtiin pikamatkalla ja seuraavana päivänä 29.6. massastartissa.

Lue lisää


28.5.2014 Suomen joukkue ampumasuunnistuksen MM-kisoihin Saksaan on valittu

Sotilasurheiluliitto on valinnut edustusjoukkueen Saksan Storkowissa 10.-13.7.2014 järjestettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin.

Lue lisää


10.5.2014 Eevamari Rauhamäki ja Mikko Hölsö normaalimatkan ampumasuunnistusmestarit

Mikko Hölsö ampui ja suunnisti tuplamestariksi ampumasuunnistuksen SM-kisojen - Nammo Lapua Games - jatkuessa tänään Seinäjoen Jouppilanvuorella. Naisten sarjassa Eevamari Rauhamäki otti eilisen pikamatkan SM-hopean jatkeeksi tämän päivän massastarttikisan kultaa.

Lue lisää


10.5.2014 Mikko Hölsö ja Sari Suomalainen ampumasuunnistuksen pikamatkan mestareiksi

Mikko Hölsö ja Sari Suomalainen voittivat pikamatkan Suomen mestaruudet Seinäjoen Jouppilanvuoren ampumahiihtostadionilla ja sen lähimaastoissa eilen alkaneissa SM-kilpaluissa. Hölsö ja Suomalainen voittivat samalla myös Maailman Cupin 3:nnen osakilpailun.

Lue lisää


9.5.2014 Ampumasuunnistuksen Suomen mestaruudet ratkaistaan Seinäjoella

Ampumasuunnistuksen Suomen mestaruuskilpailut ja Maailman Cupin 3. ja 4. osakilpailu - Nammo Lapua Games - järjestetään 9.-10.5. Seinäjoella. Seinäjoen Hiihtoseuran ja Ylistaron Kilpa-Veljien isännöimissä kilpailuissa kilpaillaan pikamatkalla ja massalähdöissä.

Lue lisää


6.5.2014 Kahvakuulamestaruuksista kisattiin Turussa

Sotilasurheiluliiton kahvakuulamestaruudesta kamppailtiin aurinkoisessa Turussa 25.4.2014. Kilpailun järjesti Turun varuskunnan urheilijat. Ilmeisesti ajankohta ei ollut paras mahdollinen, koska osanotto jäi niukaksi. Kilpailun taso oli kuitenkin korkea.

Lue lisää


28.4.2014 Ennätysosallistujamäärä Sotilasurheiluliiton viidensissä seinäkiipeilykilpailuissa 25.4.2014.

Puolivuosikymmen juhliaan viettänyt kilpailu keräsi ennätykselliset kolmekymmentä vahvaa osallitujaa. Miesten sarja oli jälleen runsaslukuisin kerätän kuusitoista osallitujaa. Naisten sarjan osallistuja ennätys rikottiin kun neljä naista mitteli tasapäin mitalisijoista. Varusmiesten sarjassa oli viime vuonna ensimmäistä kertaa yksi LAHVU:n ulkopuolinen osallistuja mutta tänä vuonna muista seuroista kisaamaan saapui peräti kymmenen urhoollista nuorta miestä.

Lue lisää


4.4.2014 Everstiluutnantti Petteri Soini on maailman nopein 50-vuotias

Mikkeliläinen Petteri Soini on voittanut yleisurheilun veteraanien MM-hallikisoissa Budapestissa 200 metrin pikajuoksun maailmanmestaruuden ja otti hopeaa 60 metrin juoksussa. Viime viikolla käydyissä kilpailuissa Soini saavutti hopeaa ensin sivulajissaan 60 metrin juoksussa, jossa hän kellotti ajan 7.52 ja jäi kahdeksan sadasosasekuntia kultaa voittaneelle Trinidad & Tobagon Martin Primelle.

Lue lisää


14.3.2014 Jaakko Vähämaa sotilaiden squashmestariksi Espoossa

Perinteiset Sotilasurheiluliiton squashkilpailut pelattiin Espoossa 14.3.2013. Tapahtuma oli järjestyksessä 15. kerta. Kisaa on pelattu vuodesta 1999 alkaen ja pelipaikkoina ovat toimineet Helsinki, Espoo ja Lahti.

Lue lisää


13.3.2014 Cumulus hotellien uudistukset jatkuvat

tänä vuonna 40-vuotis juhlia viettävä Cumulus ketju jatkaa uudistumistaan - Hotelli Cumulus Jyväskylän mittavat uudistukset on aloitettu! Oheisessa liitteessä lisätietoa Jyväskylän uudistuksista sekä infoa muista tuoreimmista Cumulus-uudistuksista. Makeimmat unet ympäri Suomen - Cumulus

Lue lisää


24.2.2014 Kajaanin varuskunnan urheilijoille mitalit seniorisabasta

Kajaanin varuskunnan urheilijat vei kultaa ja pronssia yli 40-vuotiaiden Sotilasurheiluliiton salibandyturnauksessa Kajaanissa perjantaina.

Lue lisää


7.2.2014 Severi Allonen kahmi kultamitaleja Upinniemen Fennia Games uintikisoissa

Lahden Varuskunnan Urheilijoiden Severi Allonen oli päivän nimi Sotilasurheiluliiton uintimestaruuskilpailuissa Upinniemessä. Allonen voitti kisoissa yhteensä kolme kultaa ja kaksi hopeaa. Kovimman noteerauksen siviilissä jyväskyläläistä Swimmingiä edustava Allonen noteerasi 100 metrin vapaauinnissa, jonka hän kellotti aikaan 51,46.

Lue lisää


26.1.2014 Niinisalollle ensimmäinen A-sarjan salibandymestaruus

Niinisalon Varuskunnan Urheilijat voitti ensimmäisen kerran Sotilasurheiluliiton A-sarjan salibandymestaruuden Vierumäellä. Niinisalo kukisti jännittävässä loppuottelussa Hämeenlinnan rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 3-2.

Lue lisää


24.1.2014 Salibandymestaruusturnaus käynnistyi Vierumäellä

Sotilasurheiluliiton henkilökunnan A- ja B-sarjojen salibandymestaruuskilpailut käynnistyivät tänään Suomen urheiluopiston Vierumäki Areenassa. Lahden Varuskunnan Urheilijoiden jäähyväisturnaukseen osallistuu 16 joukkuetta.

Lue lisää


23.1.2014 Puolustusvoimat palkitsi Tim Väyrysen vuoden 2013 varusmiesurheilijana

Puolustusvoimien liikuntavuoden 2013 palkitsemistilaisuus oli kahden joukko-osaston juhla.

Lue lisää


23.1.2014 Suomenlahden meripuolustusalue sai Patrian palkinnon

Patria Oyj:n sponsoroima ja Sotilasurheiluliiton toteuttama varusmiesten liikuntakerhotoiminnan kehittämishanke arvioi Suomenlahden meripuolustusalueen varusmiesten liikuntakerhotoiminnan niin ansiokkaaksi vuonna 2013, että se ansaitsi Patrian palkinnon.

Lue lisää


23.1.2014 Sotilasurheiluliitto Valon jäseneksi

Valo ry:n hallitus on pitänyt vuoden ensimmäisen kokouksen 21.1.2014. Valon hallitus hyväksyi kokouksessaan uusiksi valtakunnallisiksi jäseniksi Suomen Sotilasurheiluliiton, Suomen otkunyrkkeilyliiton sekä Suomen Frisbeegolfliiton. Kumppanuusjäseniksi hyväksyttiin Mielenterveyden keskusliitto ry, Väestörekisterikeskus, Berner Oy, Smartum Oy ja Unisport.

Lue lisää


23.1.2014 Salibandymestaruuskilpailut -Helsingin Energia Cup- pelataan 24.-25.1. Vierumäellä

Sotilasurheiluliiton henkilökunnan A- ja B-sarjojen salibandymestaruuksista pelataan tulevana viikonloppuna Suomen urheiluopistolla Vierumäellä. Mestaruuksista kamppailee 16 joukkuetta.

Lue lisää


13.1.2014 ETC TEAM Oy liittyi Sotilasurheilupooliin

Vantaalainen ETC TEAM Oy on liittynyt Sotilasurheilupooliin viime viikolla allekirjoitetulla sopimuksella.

Lue lisää


7.1.2014 Fennia sotilasurheilupoolin uusin jäsenyritys

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on uusin sotilasurheilupoolin jäsenyritys. Fennia liittyi sotilasurheilupooliin tänään Fennian toimitiloissa Helsingissä allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella. Markkinointiyhteistyösopimuksen allekirjoittivat Fennian puolesta toimitusjohtaja Antti Kuljukka ja Sotilasurheiluliiton puolesta puheenjohtaja Timo Kakkola.

Lue lisää


4.1.2014 Ilma-asemestaruuksista ammuttiin Kouvolassa

Sotilasurheiluliiton ilma-asemestaruuskilpailut pidettiin perjantaina Kouvolassa. Järjestelyista vastasi Kouvolan Varuskunnan Urheilijat yhteistyössä Kuusankosken Ampujien kanssa.

Lue lisääTämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

1. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

4. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Sulje