header-jaakiekko

Markkinointiyhteistyö

Sotilasurheiluliiton merkittävin tulonlähde ovat markkinointiyhteistyösopimukset, joita liitto tekee puolustushallinnolle ja Rajavartiolaitokselle sekä puolustushallinnon ja Rajavartiolaitoksen henkilökunnalle palvelujaan ja tuotteitaan markkinoivien yritysten kanssa.

 Markkinointiyhteistyösopimuksen avulla yritykset saavat käyttöönsä kattavan markkinointikanavan. Yritysten tunnukset näkyvät Sotilasurheiluliiton julkaisemassa Sotilasurheilu-lehdessä sekä liiton internetsivuilla, kilpailuissa ja tapahtumissa. Yritykset saavat käyttöönsä ilmoitustilaa Sotilasurheilu-lehdestä.

Sotilasurheilupooli

Markkinointiyhteistyön toteutumista edistääkseen Sotilasurheiluliitto on perustanut Sotilasurheilupoolin, johon Sotilasurheiluliiton kanssa markkinointiyhteistyösopimuksen tehneet yrityksen kuuluvat tasavertaisina jäseninä.

Sotilasurheilupooli osallistuu valtakunnallisiin liikuntatapahtumiin sekä vierailee kerran vuodessa puolustushallinnon tai Rajavartiolaitoksen toimipisteessä. Vierailun aikana poolin jäsenet voivat tutustua vierailukohteensa toimintaan ja välineisiin. Kerran vuodessa pooli tekee tutustumiskäynnin pooliin kuuluvaan yritykseen.

Sotilasurheilupoolin jäsenet:

CWT Finland Oy

Finnrowing Oy

Helen Oy 

Keravan Energia Oy

Mastermark Brands Oy (Victorinox)

Millog Oy

Nammo Lapua Oy

Patria Oyj

Restel Hotel Group

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

ZeroG Oy

Elisa Oyj

Noname Collection Oy