header-ampumasuunnistus

Sotilasurheiluliiton kilpailutoiminta

Sotilasurheiluliiton kilpailuvalikoima on erittäin monipuolinen ja laaja. Mestaruuskilpailujaan liitto järjestää 16 virallisessa lajissa, jotka ovat ampumasuunnistus, golf, ilma-aseammunta, judo, jääkiekko, kaukalopallo, maratonjuoksu, nyrkkeily, paini, pesäpallo, salibandy, sisäsoutu, sotilaspenkkipunnerrus, sulkapallo, tennis, uinti ja vapaaottelu.

Kilpailutoimintaa on myös lajeissa, joilla ei ole virallista mestaruuskilpailujen arvoa. Liitto suosii tietoisesti sellaisia kilpailulajeja, jotka saavat mahdollisimman runsaan osallistujajoukon liikkeelle.

Sotilasurheiluliitto toimii Suomessa ampumasuunnistuksen kansallisena lajiliittona. Liitto huolehtii ampumasuunnistuksen kansallisesta valmennustoiminnasta sekä Suomen mestaruuskilpailujen järjestämisestä. Liitto nimeää Suomen edustusjoukkueen ampumasuunnistuksen Euroopan mestaruuskilpailuihin. Sotilasurheiluliiton jäsenseurat järjestävät paikallisia sekä alueellisia kilpailuja. Seurat osallistuvat myös paikallisiin harrasteliikuntatapahtumiin.

Tiedot kilpailuista löytyvät tapahtumakalenterista: Tapahtumakalenteri