header-painonnosto

 
 

Kamppailupäivät - A.S.P Games 2017

24. - 27.10.2017

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Rovaniemi, Rovaniemi
Kuvaus

Suomen Sotilasurheiluliiton Kamppailupäivät A.S.P Games

Rovaniemen Varuskunnan Urheilijat, Jääkäriprikaati ja Lapin lennosto järjestävät Suomen Sotilasurheiluliiton kamppailupäivät 23.- 27.10.2017 Rovaniemen varuskunnassa, Someroharjulla.

Kamppailupäiville ilmoittautuminen on tehtävä 13.10.2017 klo 16.00 mennessä, kilpailukäskyssä olevalla liitteellä. Ilmoittautuminen on liitettävä JPR:n asiaan 3528/2016 (URHEILUTAPAHTUMAT, KILPAILUT JA VALMENNUSTOIMINTA JÄÄKÄRIPRIKAATISSA VUONNA 2017)

Mikäli ilmoitettava joukkue/urheilija ei ole PVAH -järjestelmän piirissä, tulee edellä mainittu ilmoittautumislomake lähettää sähköpostilla osoitteeseen: heli.rydningen(at)mil.fi

Jälki-ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava majoitus-, kuljetus- ja ruokailutarve sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Lisäksi on ilmoitettava ruokailuiden laskutusosoite, arvioitu saapumisaika sekä joukkueenjohtaja yhteystietoineen.

Kaikilta kilpailijoilta perittävä osallistumismaksu on 25 €/ henkilö. Se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä seuroittain Rovaniemen Varuskunnan Urheilijoiden tilille Danske Bank FI50 8000 2005 4094 86.  Viestikenttään kirjataan seuran nimi ja osallistujien määrä. Osallistumismaksut on maksettava 13.10.2017 kuluessa.

Joukkueella, jossa on enemmän kuin kolme varusmiestä, on kilpailupaikalla oltava henkilökuntaan kuuluva vastuullinen joukkueen johtaja tai valmentaja.

Jokaisessa lajissa on osallistujien mukaan oma sarja naisille.

Suomen Sotilasurheiluliiton kamppailupäivät ovat Suomen Antidopingtoimikunnan ADT ry:n testaustoiminnan alainen kilpailu. Lisätietoa osoitteessa www.antidoping.fi.

Kilpailujärjestäjä varaa oikeuden kilpailujen aikataulu- ja painoluokkamuutoksiin, sekä kilpailusääntöjen tarkentamiseen.

Kilpailija vastaa itse siitä, että hän on käynyt käskettynä aikana tarvittaessa lääkärintarkastuksessa ja niiden lajien punnituksessa, joihin osallistuu.

Lisätietoja: Kapteeni Jyrki Syväniemi p. 0299 210 272 tai jyrki.syvaniemi(at)mil.fi ja

yliluutnantti Jari Tenno p. 0299 452 802 tai jari.tenno(at)mil.fi.

 

Judo

Kilpasarja: -60,- 66, -73, -81, -90, +90 kg ja avoin sarja (golden score) sekä joukkuekilpailu

(pistekilpailu).

Harrastelijat: -75 ja +75 kg. Harrastelijasarjassa ei tarvitse vyöarvoa. Käsilukot ja kuristukset ovat kielletty.

Yli 35v: -80, +80. Sääntötarkennukset kilpailupuhuttelun yhteydessä.

Naiset: Sarjat muodostetaan punnituksen jälkeen.

Noudatetaan Suomen Judoliiton (www.judoliitto.fi) sääntöjä (pl. painoluokat). Kilpasarjoissa on oltava Suomen judoliiton vyöjärjestelmän mukainen vyöarvo ja judopassi.

 

Paini

Vapaa- ja kreikkalaisroomalainen paini: -59, -66, -71, -75, -80, -85, -98 ja -100 kg.

Sotilaspaini: -65, -75, -85, -95 ja +95 kg sekä joukkuekilpailu.

Naiset: Sarjat muodostetaan punnituksen jälkeen.

Erillinen sotilaspainin joukkuekilpailu: painitaan sotilaspainisarjoilla viisi (5) henkisin joukkuein (yksi kilpailija / sarja). Sama kilpailija ei saa otella useammassa kuin yhdessä sarjassa. Joukkueen koko on oltava vähintään kolme (3) painijaa. Ottelut päättyvät ensimmäiseen tehtyyn suorituspisteeseen.

Noudatetaan Suomen painiliiton (www.painiliitto.net) ja Sotilasurheiluliiton kilpailusääntöjä. Sotilaspaini on tarkoitettu ainoastaan harrastajille, ei kilpapainijoille tai -judokoille. Sotilaspainiin saa osallistua, jos kilpailijalla ei ole ollut 12 ikävuoden jälkeen voimassa olevaa painin tai judon kilpailulisenssiä.

 

Nyrkkeily

Kilpasarja ja tekniikkasarja: -49, -52, -56, -60, -64, -69, -75, -81, -91 ja +91 kg.

Naiset, kilpasarja ja tekniikkasarja: -51, -54, -57, -60, -64, -69, -75, -81, ja +81, sarjoja tarkennetaan tarvittaessa kilpailupaikalla punnituksen jälkeen.

Noudatetaan Suomen Nyrkkeilyliiton (www.nyrkkeilyliitto.com) sääntöjä SOTUL:n tarkennuksin. Tekniikkasarjassa otellaan tekniikkanyrkkeilysäännöin, jotka kieltävät raskaat ja voimakkaat iskut. Tekniikkasarjassa arvostellaan lyöntitekniikkaa, liikkumista ja koskemattomuutta. Tekniikkasarjaan voi osallistua kilpailija, jolla ei ole yleisen sarjan kilpailukokemusta tai mitalisijoja nuorten SM-kilpailuista.

Tekniikkasarjassa ei ole ikärajoitusta. Kilpasarjan yläikäraja on 40 vuotta (määrittelee syntymävuosi). Kilpasarjaan osallistuvalla nyrkkeilijällä tulee olla mukanaan kilpailukirja.

Kilpailijat varaavat kilpailuvarusteensa itse. Hammassuojat, alasuojat, käsisiteet ja päänsuoja ovat pakollisia varusteita. Kilpailuasuna on hihaton paita (kulman värinen), urheiluhousut (väri vapaa) ja nyrkkeilytossut tai urheilujalkineet.

 

Kilpailija ei voi osallistua sekä nyrkkeilyyn että vapaaotteluun.

 

Vapaaottelu

Kilpasarja C jossa ottelijoilla on oltava voimassa oleva Suomen vapaaotteluliiton kilpailulisenssi ja asianmukainen vakuutusturva.

Tekniikkasarja D jossa ottelijoilla on oltava voimassa oleva Suomen vapaaotteluliiton tai jonkun muun valtakunnallisen kamppailulajiliiton (esim. judo- tai painiliiton) kilpailulisenssi ja ottelemisen mahdollistava asianmukainen vakuutusturva.

Kilpailut käydään Suomen Vapaaotteluliiton (www.vapaaottelu.fi) C ja D-säännöillä.

Kilpailuihin osallistuvilla pitää olla mukana kantahenkilökuntaan kuuluva joukkueenjohtaja.

Otteluhanskat ja säärisuojat toimitetaan järjestävän organisaation puolesta. Muut varusteet, alasuojat, hammassuojat, vapaaottelushortsit (ei taskuja, nappeja, vetoketjuja tms.) ja polvisuojat (vapaaehtoinen) ottelijat varaavat itse.

Painoluokat miehet: -52,2, -56,7, -61,2, -65,8, -70,3, -77,1, -83,9, -93 ja +93 kg.

Painoluokat naiset: -52,2, -56,7, -61,2, -65,8 ja +65,8 kg.

Ottelut otellaan vapaaotteluhäkissä.

 

Kilpailija ei voi osallistua sekä vapaaotteluun että nyrkkeilyyn.

 

Sotilaspenkki

Penkkipunnerruskilpailu omalla painolla, jalat penkin yläpuolella, maksimitoistomäärä.

Varustus: maastopuvun housut, sotilasvyö ja varsikengät. EVP henkilöillä varustus: housut ja urheilujalkineet.

Noudatetaan Suomen Voimapunnerrus ry:n (www.svry.fi) sääntöjä (pl. painoluokat ja varustus).

Sarjat: varusmiehet, yleinen, yli 45- vuotiaat.

Painoluokat miehet: -65, -80, -90, -100 ja +100 kg.

Painoluokat naiset: -65 ja +65 kg.

Sotilaspenkkipunnerruksessa on myös joukkuekilpailu: Joukkueen kolmen parhaan nostajan yhteistulos.

 

Sisäsoutu

Kilpailulaitteena on Concept2-sisäsoutulaite. Kilpailumatka on 1000 metriä.

Sarjat: varusmiehet, yleinen, yli 45- vuotiaat.

Painoluokat miehet: -75 ja +75 kg.

Painoluokat naiset: -61,5 ja +61,5 kg.

 

 

Tervetuloa kamppailemaan Rovaniemelle!

 

Rovaniemen Varuskunnan Urheilijat, Jääkäriprikaati ja

Lapin lennosto

Tallenna kalenteritiedosto
Lataa puhelimeen soveltuva kalenteri Sotilasurheiluliiton liikunta- ja kilpailutapahtumista:
Google Play
QR koodi tapahtumakalenteri googleplay